Campeni – Capitala motilor, cu mot de sarbatoare !

Zilele oraasului Campeni au ajuns la cea de a 18-a editie. Timp de 4 zile, locuitorii orasului si turistii petrec cum doar motii stiu. Ieri, in a doua zi din program, cei prezenti au avut parte, pe alese, de muzica dans si concursuri sportive.

Miercuri, sarbatoarea a debutat cu un concurs de muzica usoara pentru elevi. Voci tinere au facut atmosfera pe scena amplasata in piata Avram Iancu, din orasul Campeni.

Castigatoare a concursului a fost desemnata albaiulianca Antinia Simion. In continuare, pe scena au urcat majoretele din Abrud si o echipa de sportivi karateca, de la clubul din Abrud.

In finalul zilei, au urmat concertele de muzica usoara si populara . Si-au dat concursul solistele Codruta Tomus si Florica Bradu, precum si trupele Jamaica” si “Autentic”.

Edilul orasului se declara multumit de cum decurge spectacolul dedicat zilelor orasului Campeni. Acesta spera ca motii din imprejurimi sa vina in numar cat mai mare si la urmatoarele spectacole.
campeni_apuseni-primar
zilele-campeni-apusenitv

campeni_apuseni-

Ziua de astazi a fost dedicata folclorului si nu numai. Ansambluri din tot judetul au cantat si canta in continaure pentru motii prezenti la sarbatoarea orasului Campeni. Spectacolul de maxima atractie al bine cunoscutei interprete Anna Lesko va incheia a treia zi a sarbatorii din Capitala Motilor. Vom reveni cu imagini si relatari de la fata locului.
campeni_apuseni2
campeni_apuseni3
Sursa:www.albatv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *