page contents
Home / Turism / Ministrul Lucia Varga vrea piste de biciclete in Apuseni
Ministrul Lucia Varga vrea piste de biciclete in Apuseni

Ministrul Lucia Varga vrea piste de biciclete in Apuseni

Ministerul Apelor, Padurilor si Pisciculturii intentioneaza sa finanteze un studiu pentru un proiect-pilot de dezvoltare turistica si economica a muntilor Apuseni. In opinia ministrului Lucia Varga, aceasta zona are un potential extraordinar.

In cadrul unei conferințe de presă, ministrul Apelor, Pădurilor și Pisciculturii, Lucia Varga a declarat ca muntii Apuseni ar putea deveni un pol important de dezvoltare turistică, deoarece zona este una cu frumuseți extraordinare, care ar putea genera venituri importante. In acest sens, ministerul vrea sa finanteze un studiu pentru un proiect ce vizeaza dezvoltarea turistica si economica a muntilor Apuseni

”Avem intenţia să finanţăm un studiu de prefezabilitate astfel încât să punem în valoare zonele tampon, în care nu pot să se dezvolte activităţi economice, dar se pot realiza totuşi anumite investiţii, cum ar fi piste de biciclete, poteci de plimbare în pădure, locuri de petrecere a timpului liber, gen pădure-parc”, a declarat, Lucia Varga.

Ministrul delegat a precizat că studiul pilot se refera la întreg arealul Munţilor Apuseni, iar dupa ce joi a avut discutii pe aceasta tema cu președintele Consilului Județean Bihor, în perioada următoare se vor purta discuţii şi cu preşedinţii de Consilii Judeţene din Cluj şi Alba, pentru a realiza împreună acest proiect.

Sursa:AlbaTV

Ministerul Apelor, Padurilor si Pisciculturii intentioneaza sa finanteze un studiu pentru un proiect-pilot de dezvoltare turistica si economica a muntilor Apuseni. In opinia ministrului Lucia Varga, aceasta zona are un potential extraordinar. In cadrul unei conferințe de presă, ministrul Apelor, Pădurilor și Pisciculturii, Lucia Varga a declarat ca muntii Apuseni ar putea deveni un pol …

Review Overview

Summary : Ministerul Apelor, Padurilor si Pisciculturii intentioneaza sa finanteze un studiu pentru un proiect-pilot de dezvoltare turistica si economica a muntilor Apuseni. In opinia ministrului Lucia Varga, aceasta zona are un potential extraordinar.

User Rating: Be the first one !
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top