page contents
Home / Eveniment / Pomi de Crăciun, tăiați ilegal
Pomi de Crăciun, tăiați ilegal

Pomi de Crăciun, tăiați ilegal

Alţi 26 de pomi de Crăciun, tăiați ilegal, au fost recuperaţi de poliţiştii din Apuseni. Acţiunile de control continuă.

La data de 14.12.2015, între orele 08,00-15,00, poliţiştii din Cîmpeni, în timp ce acţionau împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Horea Apuseni, au identificat 11 pomi de Crăciun, abandonaţi în zona Gîrda Seacă, de pe raza comunei Gîrda de Sus.

Tot ieri, 14 decembrie, poliţiştii rutieri din Cîmpeni au depistat o autoutilitară, condusă de un bărbat din Vadu Moţilor, care transporta 15 pomi de Crăciun, nemarcaţi şi pentru care, şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Şoferul a fost sancționat contravenţional, iar brazii au fost confiscaţi şi predaţi reprezentanţilor Ocolului Silvic Valea Arieşului, pentru valorificare.

Alţi 26 de pomi de Crăciun, tăiați ilegal, au fost recuperaţi de poliţiştii din Apuseni. Acţiunile de control continuă. La data de 14.12.2015, între orele 08,00-15,00, poliţiştii din Cîmpeni, în timp ce acţionau împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Horea Apuseni, au identificat 11 pomi de Crăciun, abandonaţi în zona Gîrda Seacă, de pe raza …

Review Overview

Summary : Alţi 26 de pomi de Crăciun, tăiați ilegal, au fost recuperaţi de poliţiştii din Apuseni. Acţiunile de control continuă.

User Rating: 2.75 ( 1 votes)
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top