page contents
Home / Actualitate / Preotul Pomohaci, pedepsit! Canonisit la mănăstire!
Preotul Pomohaci, pedepsit! Canonisit la mănăstire!

Preotul Pomohaci, pedepsit! Canonisit la mănăstire!

Concertele si festivalurile la care a participat dar si expunerea excesiva se pare ca i-au adus necazuri celebrului preot-cantaret Cristian Pomohaci.

Dupa ce a fost pus sa aleaga intre preotie si viata de vedeta, acesta a primit si o pedeapsa : a fost canonisit la manastirea Afteia din judetul Alba!

Cristian Pomohaci este originar din comuna Rebrişoara, Bistriţa-Năsăud. Acesta a slujit pana in prezent la Moşuni, judeţul Mureş si este un cântăreţ de muzică populară şi religioasă activ, prezenţele sale la diferite emisiuni TV fiind destul de dese. Aceste aparitii insa se pare ca nu au fost pe placul superiorilor sai de la Alba Iulia.

In acest sens, ca un ultim avertisment dupa ce I s-a pus în vedere să aleagă între viaţa duhovnicească şi showbiz , ar fi venit decizia de canonisire din partea IPS Irineu, Arhiepiscopul Ortodox al Alba Iuliei.

Potrivit surselor Alba Tv, preotul Pomohaci se afla in aceste zile la Manastirea Afteia din judetul nostru pentru o perioada de reculegere si rugaciune.

Conform învăţăturilor bisericeşti, canonisirea reprezintă „totalitatea mijloacelor folosite de duhovnic pentru a îndepărta pe cel păcătos, în conformitate cu legea Domnului. Această îndreptare el trebuie să o dovedească prin fapte sufleteşti şi trupeşti, care aduc vindecarea şi împăcarea lui cu Dumnezeu” .
Sursa:Albatv.ro

Concertele si festivalurile la care a participat dar si expunerea excesiva se pare ca i-au adus necazuri celebrului preot-cantaret Cristian Pomohaci. Dupa ce a fost pus sa aleaga intre preotie si viata de vedeta, acesta a primit si o pedeapsa : a fost canonisit la manastirea Afteia din judetul Alba! Cristian Pomohaci este originar din …

Review Overview

Summary : I-au adus necazuri celebrului preot-cantaret Cristian Pomohaci. Dupa ce a fost pus sa aleaga intre preotie si viata de vedeta,

User Rating: 1.22 ( 3 votes)
0

6 comments

 1. Canta ce canta popa da nu fa ce face el!

  Mosule ti-a ajuns.
  Destul cu banii luati de la oamenii necajiti, de la vaduve si nu stiu ce amarati si mai si canti pe la nunti si chefuri.
  Macar daca si-ar alege un reperoriu, mai ce se cade pentru un om a lui D-zeu!

 2. Cam tarziu s-au trezit sefii astuia. Nenea asta face “showbiz” de ani de zile

 3. Le amesteca ca-n zama,cartofi cu ceapa si tuica de prune!!!
  Ori ne dai hrana in biserica ori ne dai de baut la hora?

 4. Parintele e businessman. BMW X5, IPhone, petreceri, cat cu manastirea doar si-a facut pontajul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top