Sport

Campionatului Munților Apuseni: 145 de goluri marcate

A doua etapa a Campionatului Muntilor Apuseni, desfasurata la bazele sportive din localitatile Ciuruleasa si Lupsa a fost una extrem de spectaculoasa. Daca in primele meciuri s-au marcat 130 de goluri, acum in a doua etapa echipele de copii si seniori au reusit nu mai putin de 145 de goluri.

Spectacolul din cadrul Campionatului Munților Apuseni, crește de la etapă la etapă. În cea de a doua etapă s-au marcat nu mai puțin de 145 de goluri, 68 în meciurile seniorilor și 77 în cele ale juniorilor. În grupa A, Poiana Vadului, a trecut de Albac cu 3 la 0. Formația din Horea a remizat, scor 2 la 2 cu echipa gazda, Ciuruleasa. Și meicurile din grupa B, s-au desfășurat la aceași baza sportivă din localitatea Ciuruleasa.

Echipa din Mogoș a fost învinsă clar de către Sohodol cu scorul de 6 la 2, iar Roșia Montană i-a învins pe cei din Sălciua, în reeditarea finalei de anul trecut cu scorul de 2 la 1. Meciurile din Grupa C și D au avut loc la baza sportivă din Lupșa. Acolo, gazdele, i-au învins pe cei din Almașu Mare cu 5 la 2. Moții din Avram Iancu au fost învinși de către formația din Arieșeni cu 6 la 3. Grupa D a găzduit meciuri pline de goluri. Bistra s-a distrat cu Poșaga, administrându-i acesteie o coreție cu scorul de 15 la 1, iar Buciumul a trecut de Ocoliș cu 15 la 3. În meciurile juniorilor, Poiana Vadului s-a distrat cu Albacul, de care a trecut cu 12 la 4, iar micii fotbaliști din Horea i-au învins pe cei din Ciuruleasa cu scorul de 8 la 7. În grupa B, Sohodolul i-a învins cu 5 la 1 pe juniorii din Mogoș, iar formația din Sălciua a învins Roșia Montană cu 3 la 1. În grupa C Almașu Mare i-a aplicat o înfrângere categorică echipei din Lupșa pe care a învins-o cu 10 la 2, iar juniorii din Avram Iancu i-au bătut pe cei din Arieșeni cu 10 la 1. În grupa D, Bistra a cîștigat cu 4 la 2 confruntarea cu Poșaga, iar Ocolișul a trecut de Bucium cu 6 la 1. Etapa a treia va avea loc pe data de 28 iunie pentru grupele A și B și pe data de 4 august pentru grupele C și D.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like