ActualitateEvenimentSocialTurism

70 de micuti au luat la pas pesterile din Apuseni si au invatat tainele artei fotografice

pesteri-apuseni-copii

Intr-o aventura de poveste, peste 70 de micuti si-au petrecut o saptamana din vacanta de vara in creierii Muntilor Apuseni. Pasionati de arta fotografica, temerarii au fost insotit pretutindeni de aparatele de fotografiat.

Copiii au invatat tainele artei fotografice in cadrul unei tabere tematice desfasurate la Arieseni, unde impreuna cu profesorii lor s-au familiarizat cu tehnicile de fotografiere la suprafata si subteran, orientarea turistica cu mijloace neconventionale si tehnicile de catarare.

Micutii temerari au vizitat toate obiectivele turistice din zona printre care Pestera Scarisoara, Pestera cu Cristale de la Rosia, Muzeul Aurului Apusenilor sau Pestera Ursilor si au imortalizat cele mai impresionante peisaje. La final a fost organizata o expozitie cu cele cateva sute de instantanee realizate de fotografii amatori.

Scopul acestei tabere organizate de Directia pentru Tineret si Sport din Alba si Asociatia Speologica Sfinx din Garda a fost de a-i implica activ pe micuti in protejarea arealului carstic.

Sursa:ProTV

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like