Aviz pozitiv pentru RMGC?!

Rosia Montana - exploatare

Luna Decembrie e luna mult asteptata de copii, e luna cadourilor.
Sunt curios ce cadou va primi RMGC-ul de sarbatori, dupa cuptorul care lasa miros de cozonac, dupa frigul ce nu zaboveste sa apara si dupa zapada care incet, incet ne albeste ochii ca sa uitam de vechea si permanenta problema: Red Montana!

Cred ca nu trece anul, poate nici Craciunul si vom fi surprinsi cum parlamentarii nostri ne vor ispiti in post cu o ordonanta de urgenta prin care vor da un aviz POZITIV (oarecum) celor de la Gold Corporation.
Bine, ca sa nu iesim in strada, avizul va fi unul general, ceva pentru toti si pentru toate, nu direct, avand o forma bine gandita incat gramada (adica noi) sa nu merite sa iasa in frig si sa protesteze, sa nu lase cozonacii rumeniti si alte bunatati pentru un scandal de mult inceput.

Stim ce inseamna sa ajungi “parlamentar de Romania” , sa pregatesti si sa votezi un buget pentru o tara in cateva ore, apoi sa scoti o ordonanta de urgenta cand poporul are circ si mancare din belsug si colac peste pupaza, din pura intamplare e si Craciun!
Sa nu ma spun ca toata atentia noastra e concentrata in zilele astea pe nasterea Mantuitorului, pe concediu, pe plecat de acasa, nu conteaza unde… , adica e momentul in care soarecele sa patrunda in stup si sa ne lase fara miere.

Sa speram ca cele scrise mai sus nu se vor intampla si vom avea Sarbatori Fericite!

Redactia ApuseniTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *