Arieseni – LIVE Vartop

Vartop

Camera web Vartop – Live Arieseni

Partia Vartop din Arieseni se afla in Munti Apuseni, la limita judetelor Alba si Bihor si se afla la o altitudine de aproape 1000 m ( 950 m). Arieseni este destinatia preferasta a turistilor care doresc sa viziteze locuri de o frumusete deosebita, intr-un cadru natural salbatic, fiind punctul de plecare catre traseele turistice din zona, pe timp de vara. In perioada iernii, Arieseni este destinatia preferata a iubitorilor sporturilorr de iarna. Incepand cu prima zapada, in ultima perioada din luna decembrie, incep sa-si faca aparitia primii turisti si localitatea de altfel linistita incepe sa se animeze pentru o perioada de cateva luni.

Perioada in care se poate schia la Arieseni este cuprinsa intre luna decembrie si luna martie si in functie de capriciile vremii chiar si pana in luna aprilie.
Citeste  mai multe informatii despre Muntii Arieseni

Vei AICI camera LIVE Vartop Panorama

Arieseni LIve - Apusenitv

26 thoughts on “Arieseni – LIVE Vartop

   1. e altceva simida cand stai pe sanie de la jumatatea partiei
    acum e cam goala partia si merge trenul de sanii grozav, nimeni nu striga dupa tine

  1. Nu e de venit aici pentru schiat. E fleascha zapada, moale de tot. Nu mai tine mult si se topeste . Poate va ninge saptamana ce urmeaza si mai poti misca ceva.

 1. Cam pufoasa zapada si nu merge batatorita. Probabil mai trebuie sa ninga cateva straturi dupa care vom putea schia mai bine.
  Nu stiu cum e pe alte partii, cred ca e la fel tinand cont ca nu a nins pana de curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *