Actualitate

Copilotul şi medicii răniţi NU VOR DESPĂGUBIRI

avion prabusit in Muntii Apuseni

Procurorul general al Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazăr, a anunţat, ieri, că peste 20 de persoane au fost audiate pentru stabilirea exactă a cauzelor prăbușirii avionului medical.

 

Printre aceştia se numără localnicii din Horea, pădurari, dar şi cele două fete de la SMURD care au ajuns primele la victime.

Medicii răniţi şi copilotul au dat şi ei declaraţii, însă în calitate de martori. ”Au fost audiate victimele care sunt internate la Cluj și ele au decis că nu au niciun fel de pretenții civile și au optat pentru a fi audiate în calitate de martor, ceea ce s-a și realizat”, a declarat astăzi procurorul general al Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazăr.

Toate persoanele care au fost la fața locului vor fi audiate până la sfârșitul acestei săptămâni, iar apoi ancheta s-ar putea muta la Bucureşti.

”Vom face o evaluare a situației și vom stabili dacă ancheta se va continua la București în măsura în care ponderea activităților vor trebui continuate acolo, pentru bunul mers al anchetei. În măsura în care se va dovedi că persoane care nu pot fi cercetate de către parchetul Curții de Apel Alba Iulia apar în acest dosar, iar majoritatea actelor de făcut va fi la București , ancheta ar putea continua acolo”, a mai spus procurorul.

Sursa:Libertatea

2 Comments
 1. daggg 7 ani ago
  Reply

  Is multe necunoscute si mare lucru daca nu au si altii vina pt cei morto!

 2. zxqqq 7 ani ago
  Reply

  Interzicerea prabusirii avioanelor in zone muntoase.

  Evitarea pe cat posibil a accidentelor aeronautice iarna.

  Catastrofele aviatice sunt interzise in zilele cu sarbatori legale.

  Subsemant: Guvernul Ponta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like