Drumul lui Iovan

foisor-iovan-horea-alba-apuseni-

Locul prăbușirii avionului pilotat de Adrian Iovan este vizitat de foarte multi turisti.

Locanicii din comuna Horea, judetul Alba, au amenajat un foisor in locul prabusirii avionului pilotat de pilotul Adrian Iovan.
Primarul comunei, Marin Nicola spune că a fost făcut și drumul care leagă trei localități pentru a facilita accesul în zonă.
Oamenii vin aici din toate colțurile țării fiind mânați de curiozitate.  Primii care au ajuns la locul accidentului au fost trei localnici din comuna Horea.
Gheorghe Giurgiu, unul dintre cei prezenți la accident vine acum să ajute la amenajarea locului. Comuna Horea se transformă încet, încet într-o atracție pentru turiști.
Cei care trec pe aici pot vedea adevărate frumuseți ale naturii și se pot bucura de aerul curat al munților Apuseni.
Dupa cum este cunoscut, accidentul aviatic a avut loc la granița dintre județele Alba și Cluj, avionul s-a prabusit in cele din urma in judetul Cluj, comuna Maguri-Racatau dar descoperirea avionului s-a facut prin judetul Alba, comuna Horea, astfel azi vorbim de accidentul din Apuseni, din comuna Horea.
Pentru cei ce doresc sa viziteze locul prabusirii accidentului pilotat de Iovan va recomandam sa-l cautati pe primarul comunei Horea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *