In Alba: 3253 de elevi au sustinut probele de matematica si istorie

Examenul de bacalaureat a continuat astazi cu proba obligatorie de profil. Daca elevii de la real, tehnologic, militar si pedagogic au dat examen la matematica, absolventii de la uman si de la filiera vocationala au sustint examenul la istorie. In judetul Alba, in total au fost prezenti in centrele de examinare 3253 de elevi.

2523 de elevi au sustinut, la ora 09:00 subiecte la proba scrisă la Matematică şi alţi 730 de absolvenţi de liceu sau susţinut examenul la Istorie.

 Chiar daca au fost atent monitorizati de camerele video, asta nu i-a impiedicat pe unii elevi sa apeleze la surse alternative de inspiratie.

La iesirea din salile de examen, atat elevii care au sustinut proba la matematica, cat si cei de la istorie, au declarat ca subiectele au fost uşoare şi ca se aşteaptă să obţină note foarte mari.

Au fost si elevi care nu s-au ostenit prea mult cu invatatul si au tratat intr-o mainera relaxata subiectele.

Din cei inscrisi la proba obligatorie a profilului, peste 200 de elevi au absentat. Ultima probă a examenului de Bacalaureat va avea loc pe 5 iunie, proba la alegere a profilului şi specializării, iar rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *