Cultura

La Campeni: Anna Lesko + Cornel Borza, show total

Published

on

Sarbatoarea de la Campeni a fost cu adevarat magica. La starea de bine a motilor a contribuit si cunoscutul interpret de muzica populara, bihoreanul Cornel Borza. Iar cand vine vorba de atmosfera, in special pentru cei tineri, e suficient sa va aducem in atentie un singur nume… Anna Lesko.

Atat Anna Lesko, cat si Cornel Borza au fost piesele principale din calendarul celei de-a treia zile dedicate zilelor orasului Campeni. Artista cunoscuta in intreaga lume a facut atmosfera pe scena amplsata in piata Avram Iancu din Campeni, a dansat, a impartit autografe si bineinteles a schimbat mai multe vestimentatii.

Cornel Borza i-a tinut pe motii din Campeni in priza, acesta facand un spectacol de zile mari. Bihoreanului nu i-a mai ajuns scena iar la un momendat s-a facut pierdut prin multime de unde a horit alaturi de spectator.

Artistul si-a luat La revedere cu o melodie indragita de toata lumea. La momentul artistic a participat si viceprimarul orasului Campeni, Mihail Trif.

Motii vor petrece si astazi in ultima zi dedicata zileor orasului Campeni. Insa distractia nu se va termina, incepand de maine la Avram Iancu se da startul sarbatorii Targului de Fete de pe muntele Gaina. Si daca motu stie sa munceasca si o face cu drag, la fel face si cand vine vorba de petrecere.

Sursa:AlbaTV

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending

Exit mobile version