Actualitate

Lemne fără acte, confiscate

lemn furt apuseni

Miercuri, poliţiştii posturilor de poliţie Lunca şi Câmpani au acţionat împreună cu poliţiştii Secţiei 10 de Poliţie Rurală Ştei pentru a preveni şi combate delictele silvice pe raza comunelor bihorene Lunca şi Câmpani

 

A fost depistat G.C.C.(25 ani), din Nucet, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 4,94 metri cubi de lemne de foc de esenţă fag, fără a avea documente legale de provenienţă a materialului lemnos. De asemenea, a fost depistat şi L.V.(47 ani), din Băiţa, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 1,4 metri cubi de material lemnos de esenţa molid, în valoare de 177 lei, fără a avea documente legale de provenienţă a materialului lemnos. Întreaga cantitate de lemne a fost ridicată în vedera confiscării, iar conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional.

Tot miercuri, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Bihor au acţionat pe linia controlului circulaţiei materialului lemnos şi prevenirii delictelor silvice, împreună cu specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Bihor. În cadrul acţiunii au fost controlate 15 autovehicule care transportau lemne, s-au dat amenzi în valoare de 4.000 lei, iar 12 metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi.

Sursa:bihon.ro

1 Comment
  1. sergiu -abrud 7 ani ago
    Reply

    ca la noi la nimenea

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like