Social

Lucian Vasilache, noul si vechiul director Cuprumim SA Abrud

Cuprumin SA Abrud

Lucian Vasilache, cel care a mai ocupat aceeasi functie de conducere pana in luna mai a anului trecut, a fost ales acum din nou director pentru Cuprumin SA Abrud. Se pare ca numirea a venit in urma inaintarii demisiei de catre fostul director, Nicolae Iordache. Lucian Vasilache a fost numit director interimar pentru o perioada de 3 luni de zile.

Lucian Vasilache, președintele PNL Abrud, a fost numit in funcția de director general interimar al Cuprumin SA Abrud pentru o perioada de 3 luni. Vasilache a mai ocupat această poziție până în luna mai a anului trecut, când a fost înlocuit de ministrul Economiei Varujan Vosganian cu fostul director al falimentarei Moldo Min, Nicolae Iordache.

Consiliul de Administraţie al Societății Cupru Min SA Abrud este format din noul și vechiul director al societăţii, Lucian Vasilache, Mihai Nicuşor – director economic în compania Romarm şi vicepreşedintele PNL Alba, Nicolae Turdean – consilier al ministrului Economiei, Felix Branişte – şef de cabinet al secretarului de stat în Ministerul Economiei, Bogdan Badea, iar preşedinte este Nicolae Luca – consilier al ministrului Economiei.

Cuprumin Abrud are în prezent 504 angajaţi şi gestionează cea mai mare exploatare de cupru din ţară, de la Roşia Poieni, un zăcământ evaluat la 900 de milioane de tone.

Sursa:AlbaTV

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like