Social

Medicul Sorin Ianceu îşi scoate la licitaţie telefoanele zdrobite în accidentul aviatic, în scop caritabil

Avionul prabusit in Apuseni

Chirurgul beiuşean Sorin Ianceu, aflat încă în concediu medical după accidentul aviatic petrecut pe 20 ianuarie în Munţii Apuseni, a decis să facă un gest caritabil şi a acceptat să îşi scoată la licitaţie cele două telefoane zdrobite în urma impactului.

Potrivit spynews.ro, chirurgul acceptat fără ezitare propunerea jurnaliştilor de a-l ajuta pe şoferul român al autocarului căzut anul trecut în prăpastie în Muntenegru. Dan Mărgărit, care era şofer secund în momentul accidentului şi a fost declarat nevinovat pentru producerea lui, este imobilizat în spital, iar pentru recuperare are nevoie de 100.000 de euro.

“Telefoanele stau pe mobilă, acasă, nu mai sunt bune de nimic. Dacă vrea cineva să le cumpere la o licitaţie, eu le dau”, a declarat Ianceu.

“Sper ca aceste telefoane, dacă nu au putut să ne ajute pe noi la locul accidentului, să ajute un om care a trecut printr-o tragedie similară. Îi doresc domnului Mărgărit multă sănătate şi o recuperare cât mai uşoară, sper să fie bine cât de curând”, a declarat medicul.

Telefoane la licitatie.Foto: spynews.ro

Dan Mărgărit şi-a revenit recent din comă, în mod spectaculos, dar are nevoie de circa 100.000 de euro pentru recuperare, care nu se poate face în România.

Cei care doresc să cumpere telefoanele lui Ianceu pot trimite ofertele la adresa de mail sorin_ianceu@yahoo.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like