ActualitateSocial

Mircea Toma: Angajaţii violenţi ai RMGC ameninţă un grup de arhitecţi şi studenţi în Roşia Montană

toma - rmgc

Angajaţi violenţi ai companiei Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) hărţuiesc şi ameninţă cu moartea şi bătaia un grup de arhitecţi şi studenţi care se află în Roşia Montană, avertizează Mircea Toma, preşedintele Active Watch

Angajaţi violenţi ai companiei Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) hărţuiesc şi ameninţă cu moartea şi bătaia un grup de arhitecţi şi studenţi care se află în Roşia Montană, avertizează Mircea Toma, preşedintele Active Watch.

“Am primit telefoane de la un grup de arhitecţi care organizează acolo o tabără de restaurare. Au voluntari, studenţi, cu care lucrează restaurând case. În seara aceasta ei au un curs la care vine o profesoară de restaurare din străinătate.”, a declarat Mircea Toma la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Realitatea la Raport.

“În după amiaza aceasta, angajaţii RMGC au ieşit pe stradă şi îi hăituiesc, îi ameninţă cu moartea, cu bătaia, îi scuipă, îi îmbrâncesc. Lucrul acesta este foarte periculos deoarece dă o notă de agresiune întregului eveniment. Noi aici în pieţele din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, am fost extrem de paşnici. Rugăm RMGC-ul să îşi ţină în frâu oamenii care sunt, pare, instigaţi să fie violenţi”, a completat Morcea Toma.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like