Sport

Muresul Vintu De Jos – FC Cugir 0-2 (0-2)

fotbal

Nou promovata in liga a patra, AS Vintu de Jos a evoluat, in prima etapa pe teren propriu, in compania echipei FC Cugir, formatie mult mai experimentata. Fotbalistii gazda si-au dorit mult victoria, dar, din pacate pentru suporterii locali, au pasit cu stangul in noua editie de campionat.

 

Dupa o prima etapa de tatonare, in care ambele echipe s-au studiat reciproc, oaspetii, echipati in alb-rosu, au ocupat mijlocul terenului si, incet, incet, au pus stapanire pe joc. Preluand fraiele partidei, cugirenii au reusit sa deschida scorul in minutul 26, atunci cand centralul partidei a acordat lovitura de la 11 metri, la un fault in careu asupra unui atacant al formatiei oaspete. Lovitura de pedeapsa a fost executata imparabil, la vinclu.

Muresul s-a involburat, dar nu a reusit fsa puna decisiv in pericol poarta adversa. Asa se face ca cei care inscriu sunt tot oaspetii, pe final de partida, speculand o greseala a unui fundas advers, care a scapat nepermis balonul in corner. De lovitura de colt profita din plin cugirenii, care inscriu din 10 metri, in dreapta portarului gazda.

Mustruluiti la cabine, jucatorii gazda au abordat repriza a doua cu o alta atitudine. Jocul a capatat pe valente dure, intrarile fotbalistilor echipati in albastru fiind, pe alocuri, cu scantei. Cu sau fara scantei, gazdele au fost foarte aproape de gol in mitanul secund, dar au irosit un penalty cu mare usurinta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like