Actualitate

O femeie de 80 de ani din Zlatna a fost violata si ucisa! Autorii au fost prinsi

Fapta cumplita la Zlatna! O femeie de 80 de ani a fost violata si apoi omorata in bataie de doi indivizi din oras. Identificati in scurt timp de politie, Sorin Ioan, de 33 ani, si Raul Grigore, de 28 de ani, sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat, viol si violare de domiciliu, fiind deja prezentati de procurori Tribunalului Alba unde au primit mandat de arestare.

Femeia a fost gasita fara suflare, acasa, in propriul pat, duminica, in jurul orei 11.00, de un nepot, care a anuntat imediat politia. Intrucat cadavrul prezenta urme de violenta, la fata locului s-a deplasat o echipa operativa complexa de la Inspectoratul de Politia al Judetului Alba, coordonata de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba . Medicul legist a stabilit ca moartea a survenit violent si s-a datorat hemoragiei interne, consecinţă a unui traumatism toracic cu multiple fracturi costale si leziuni produse in urma unor raporturi sexuale vaginale si anale.

In scurt timp, politia i-a identificat pe cei doi suspecti de comiterea oribilei fapte. S-a stabilit intr-un timp record ca în noaptea de intai si doi iunie, după ce au consumat băuturi alcoolice la un local public din Zlatna, Sorin Raul si Ioan Grigore s-au deplasat la locuinţa victimei şi, profitând de faptul că aceasta locuia singură, prin violenţă, au întreţinut raporturi sexuale normale şi anale cu ea, aplicându-i totodată mai multe lovituri care i-au produs leziuni grave care au condus la deces.

Sorin Raul si Ioan Grigore au fost prezentati astazi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventiva.
Sursa: www.albatv.ro

3 Comments
 1. Nica din Abrud 8 ani ago
  Reply

  Nebuni, o baba si-o gasit cand atatea fete tinere,,,

 2. baba mosului 8 ani ago
  Reply

  Tre sa am grija de baba ca de nu ma omoara mosu :))

 3. de necrezut 8 ani ago
  Reply

  Cred ca avem nevoie de psihologi, de preoti, de cimitir e ultima scapare pentru unii, din pacate pt. unii tineri!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like