Performanța Ighiu, calificată în turul II al Cupei României, după 3-0 la masa verde cu Jiul Petroșani

Performanta Ighiu, castigatoarea Cupei Romaniei faza pe judet, s-a calificat in al doilea tur al Cupei Romaniei. Ighienii au castigat la masa verde partida cu Jiul Petrosani, urmand ca la sfarsitul acestei luni sa evolueze in faza urmatoare a competitiei. Paul Ciuca, antrenorul formatiei este increzator ca formatia sa va face un sezon bun.

Performanța Ighiu, ocupanta locului secund la finele campionatului trecut, și câștigătoarea Cupei României faza pe județ, are parte de noroc, încă dinainte de a debuta oficial în noul sezon. Formația antrenată de către Paul Ciucă a fost programată să joace în Cupa României, contra echipei Jiul Petroșani. Formația patronată de către omul de afaceri Alin Șimota, s-a retras din această competiție. Tehnicianul formației din Liga a patra a judetului Alba, dorea să joace această aprtidă pe deoparte, iar pe cealaltă Paul Ciucă este fericit că partida a fost cștigată la masa verde, având în vedere că găzduirea partidei, însemna circa 3000 de lei din bugetul clubului, bani care au fost economisiți.

Paulk Ciucă este convins că Performanța va lupta pentru promovarea la barajul ligii a treia în sezonul care va urma. La echipă sunt pe cale să ajungă fotbaliști importanți, care trebuie să suplinească plecarea lui Cernea și o eventuală plecare a tehnicului mijlocaș, Bogdan Oniche.

Performanța Ighiu va debuta oficial în sezaonul 2013-2014 pe data de 31 iulie, atunci când va avea loc, turul al doilea din Cupa României.

Sursa:AlbaTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *