Preotul Pomohaci, pedepsit! Canonisit la mănăstire!

Concertele si festivalurile la care a participat dar si expunerea excesiva se pare ca i-au adus necazuri celebrului preot-cantaret Cristian Pomohaci.

Dupa ce a fost pus sa aleaga intre preotie si viata de vedeta, acesta a primit si o pedeapsa : a fost canonisit la manastirea Afteia din judetul Alba!

Cristian Pomohaci este originar din comuna Rebrişoara, Bistriţa-Năsăud. Acesta a slujit pana in prezent la Moşuni, judeţul Mureş si este un cântăreţ de muzică populară şi religioasă activ, prezenţele sale la diferite emisiuni TV fiind destul de dese. Aceste aparitii insa se pare ca nu au fost pe placul superiorilor sai de la Alba Iulia.

In acest sens, ca un ultim avertisment dupa ce I s-a pus în vedere să aleagă între viaţa duhovnicească şi showbiz , ar fi venit decizia de canonisire din partea IPS Irineu, Arhiepiscopul Ortodox al Alba Iuliei.

Potrivit surselor Alba Tv, preotul Pomohaci se afla in aceste zile la Manastirea Afteia din judetul nostru pentru o perioada de reculegere si rugaciune.

Conform învăţăturilor bisericeşti, canonisirea reprezintă „totalitatea mijloacelor folosite de duhovnic pentru a îndepărta pe cel păcătos, în conformitate cu legea Domnului. Această îndreptare el trebuie să o dovedească prin fapte sufleteşti şi trupeşti, care aduc vindecarea şi împăcarea lui cu Dumnezeu” .
Sursa:Albatv.ro

6 thoughts on “Preotul Pomohaci, pedepsit! Canonisit la mănăstire!

 1. Mosule ti-a ajuns.
  Destul cu banii luati de la oamenii necajiti, de la vaduve si nu stiu ce amarati si mai si canti pe la nunti si chefuri.
  Macar daca si-ar alege un reperoriu, mai ce se cade pentru un om a lui D-zeu!

   1. E adevarat Ileana, parintele A CANTAT superb cantari, ne-a apropiat de D-zeu cu glasul lui
    http://www.bestmusic.ro/cristian-pomohaci/muzica-cristian-pomohaci/noaptea-e-stapana-n-vale-700683.html
    http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/pricesne-preot-cristian-pomohaci-50-19-minute-de-a
    A fot prin Oastea Domnului, a fost prin BO d
    DAR de ceva vreme a indepartat pe atatia de D-zeu prin muzica lui populara, cu versurile cantate …(de 2 parale).

    Nu ii tine apararea unui cazut, lasa-l sa se ridice si apoi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *