Radu Pocol, de la Viitorul Abrud a fost convocat la Academia Hagi

radu-pocol

După patru ani de muncă și de sacrifcii, un jucător al echipei Viitorul Abrud a fost contactat de Academia Hagi pentru a merge în pregătire și pentru a fi testat de cei de acolo. Este vorba de Radu Pocol care în luna mai a împlinit vârsta de 11 ani și care este monitorizat de doi ani de câteva cluburi mari printre care și Academia Hagi.

Seriozitatea, modestia, calitățile fizice și tactice l-au adus în atenția multor antrenori care ar dori să-l aibă în lot. Indiferent de rezultatele testelor Răducu va mai rămâne la echipa din Abrud pregătită de tatăl lui pentru că este mic iar părinții nu pot momentan să-l însoțească la Constanta.

Sunt convins că prin muncă și disciplină mulți copii talentați din județul nostru pot ajunge să joace la cluburi importante din țară însă trebuie răbdare și puțin noroc. Dorim multă sănătate și succes tuturor copiilor, antrenorilor, părinților și celor de la AJF Alba pentru eforturile pe care le fac zi de zi. Mulțumim copiilor și staff-ului tehnic de la Academia Hagi pentru modul în care am fost primiți și tratați”, a spus Marius Pocol, antrenorul echipei Viitorul Abrud.

radu-pocol2

Sursa:Abrudinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *