Connect with us

Published

on

În urma declaraţiilor prim-ministrului Victor Ponta, Campania Salvaţi Roşia Montană anunţă că protestele în stradă vor continua până în momentul în care:

1 Parlamentul, prin Senat şi Camera Deputaţilor, va vota respingerea proiectului de lege
2 Guvernul va respinge în procedură de urgenţă prin hotărâre de guvern acordul de mediu
3 Roşia Montană va fi inclusă pe Lista Tentativă a României pentru UNESCO
4 Cianura va fi interzisă prin lege în activităţile miniere din România
5 Cei patru iniţiatori ai acestui proiect de lege: ministrul marilor proiecte (Dan Şova), cel al mediului (Rovana Plumb), cel al culturii (Daniel Barbu) şi directorul ANRM (Gheorghe Duţu) vor fi demişi.

Sursa:Salvati Rosia Montana

Actualitate

Pe stadionul din Zlatna: Pavele de la Elis! In curtea primarului Ponoran: Tot pavele de la Elis!

Published

on

Un telespectator Alba Tv, pare sa fi fost influentat de stirea noastra de ieri, in care se vorbea despre asocierea dintre fiul primarului din Zlatna si Sebastian Popa, acesta din urma trimis in judecata pentru o inselaciune de 2.770.00 de euro. Astfel telespectatorul ne-a trimis astazi un scurt material video, din care se observa ca, in timp ce se renova stadionul din Zlatna, folosindu-se pavele de la binecunoscuta societate Elis Pavaje, cea care leaga totul, in curtea casei primarului din Zlatna, se afla exact acelasi tip de pavaj, tot de la firma Elis Pavaje!

Va multumim ca doriti ca ceea ce stiti dumneavoastra, sa fie aflat, prin intermediul nostru, in tot judetul, inclusiv de catre organele de ancheta!

Sursa: Albatv.ro

Continue Reading

Trending