Galerie imagini

Sighisel – Vartop

Published

on

Sighisel – Vartop

Harta din www.welcometoromania.ro

Pentru a ajunge in Sighistel, de pe DN 75, in localitatea Campani urmati drumul pietruit din centrul localitatii. Alta varianta ar fi sa treceti peste deal din Chiscau (Pestera Ursilor), urmand marcajul punct rosu. Bazinul Vaii Sighistelului adaposteste peste 200 de pesteri pe o suprafata de numai 10 kilometrii patrati.

Peșteri in Sighiștel

– Pestera Calului este o mica pestera situata la intrarea in canionul Sighistelului, situata in versantul stang – Pestera Dracoaia are o lungime sub 100 de metri insa impresioneaza prin giganticul sau portal – Pestera Magura este una dintre cele mai frumoase pesteri de pe Valea Sighistelului avand numeroase formatiuni calcaroase care insa au fost deteriorate de vizitatori; are peste 1,5 km lungime; pentru a ajunge la aceasta pestera plecand din Sighistel urmati marcajul triunghi albastru, apoi triunghi albastru si punct rosu iar pe ultima suta de metri punct rosu – Pestera Coliboaia se afla in apropiere de pestera Magura, avand o intrare mai mica de 1,5 metri inaltime; are mai mult de 1 km lungime; podeaua pesterii este acoperita cu un strat gros de – aceste 4 pesteri sunt populate de colonii de lilieci; colonii protejate – nu faceti galagie in pesteri, nu purtati faclii aprinse si nu faceti foc in pestera sau la intrare

3 Comments

 1. BI

  noiembrie 14, 2013 at 2:12 pm

  Hartile au fost preluate de pe site-ul http://www.gmap.ro, unde puteti gasi multe alte trasee din Apuseni si nu numai.

 2. BI

  noiembrie 15, 2013 at 3:04 pm

  Buna ziua,

  Vad ca nu ati dorit sa publicati sursa acestor harti.
  Dvs. afisati copyright pe site-ul dvs, dar nu tineti cont de copyright-ul altor site-uri . Ati furat hartile fara acceptul realizatorilor site-ului.
  http://www.gmap.ro. este site-ul nostru. In 24 de ore sa dispara de pe site-ul Dvs!!!!!!!!!!!!!!!

  Realizatorii site-urilor ww.welcometoromania.ro, http://www.gmap.ro

  • admin

   noiembrie 15, 2013 at 11:45 pm

   Buna ziua,
   De regula toate posturile ce nu sunt scrise de noi au sursa trecuta, inclusiv la poze.
   Dintr-o eroare s-a emis sursa.
   Am corectat si ne cerem scuze.
   Multumim de intelegere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Trending

Exit mobile version