Supercupa AJF Alba-2013 Metalurgistul Cugir – Performanta Alba Iulia 4-0 (0-0)

fotbal super-cupa-ajf-alba-2013-performanta-alba-iulia-

Miercuri, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, a avut loc a doua editie a Supercupei AJF Alba la fotbal. Trofeul si l-au disputat Metalurgistul Cugir, echipa nou promovata in esalonul trei al fotbalului romanesc, si Performanta Alba Iulia, formatie din liga inferioara. Cugirenii s-au impus la pas, cu scorul de 4-0, toate golurile fiind inscrise in repriza secunda.

 

Dupa desfiintarea Unirii Alba Iulia, performanta fotbalistica a judetului s-a mutat la Cugir. Metalurgistul din localitate a demonstrat si in supercupa AJF Alba ca merita din plin sa evolueze in liga a treia a fotbalului romanesc. Diferenta neta de valoare dintre cele doua combatante s-a simtit inca de la primele schimburi de minge. Constienti de nivelul superior al adversarilor, albaiulienii s-au rezumat la o defensiva aproape permanenta, cu izolate tentative de contraatac. De partea dealalta, cugirenii au evoluat cu dezinvoltura, fara sa apese serios pe pedala de acceleratie. Asa se si explica faptul ca albaiulienii au reusit Performanta sa intre la cabina fara vreun gol primit. Imaculata la pauza, tabela de marcaj avea sa se schimbe de patru ori in repriza secunda, numai in dreptul echipei cugirene. Metalurgistul a deschis scorul in minutul 60, atunci cand, dupa o lovitura libera, lateral dreapta, executata de Ianc, Cîrstean a reluat cu capul in plasă.

Dupa numai 6 minute avea sa fie 2-0 pentru Metalurgistul. Golul a fost inscris de Goronea, cu un sut sec din interiorul careului de 16 metri.

Acelasi Goronea avea sa majoreze diferenta de pe tabela de marcaj, dupa un excelent un-doi cu Şuteu.

Golul patru a fost marcat in ultimul minut, de Neagu, care a reluat din voleu in plasa portii, o pasa ideala trimisa de Goronea.

Aproximativ 300 de spectatori au incurajat echipa albaiuliana pe intreg parcursul partidei si, chiar daca Performanta Alba Iulia a reusit contraperformanţa de a fi invinsă categoric, la final de partida jucatorii acestei formatii au fost aplaudati cu generozitate.

Aplauze meritate au primit, bineinteles, si castigatorii SuperCupei, inmanata de presedintele AJF Alba, Sorin Corpodean, capitanului metalurgistilor, George Goronea, care a fost desemnat jucatorul meciului.

1 thought on “Supercupa AJF Alba-2013 Metalurgistul Cugir – Performanta Alba Iulia 4-0 (0-0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *